Restaurant Botez Bucuresti

The Table si-a rezervat de-a lungul timpului un loc aparte in categoria de restaurante botez in Bucuresti.

Reusim sa ne delimitam de atmosfera botezurilor comerciale, atentia pentru detalii si grija cu care ne tratam clientii va vor face sa simtiti ca evenimentul e unul conceput special pentru dumneavoastra.

Putem gazdui evenimente de pana la 110 de persoane, restaurantul fiind suficient de mare pentru a organiza un botez incapator, dar totodata suficient de restrans pentru a nu-si pierde din intimitate si farmecul oferit de familie. Pretul unui meniu botez porneste de la 35 de Euro, acesta fiind personalizat, conceput special pentru a satisface intocmai preferintele culinare ale clientului.

Restaurantul The Table este situat in Bucuresti, in zona de Nord, intre cartierele Baneasa si Pipera.  Suntem specializati in organizari de evenimente, iar locatia noastra, de la meniul de botez si pana echipa, este atent pregatita pentru oferirea experientei unui botez ideal.

Meniurile pentru botez pe care vi le oferim sunt atent gandite pentru nevoile dumneavoastra, reusind sa se plieze pe cele mai exigente standarde si sa se incadreze perfect in bugetele specificate. Abordam cu incredere linii culinare mediteraneene, internationale, dar si romanesti pentru desavarsirea unei atmosfere proprii fiecarui eveniment in parte. De asemenea, nu ezitati sa ne transmiteti orice dorinta ati avea, indiferent cat de speciala este. Maestrii nostri bucatari sunt foarte experimentati si pregatiti sa faca fata cu brio oricarei provocari, concepand un meniu botez doar pentru dumneavoastra.

Preturile noastre pentru meniurile de botez nu sunt deloc piperate, insa va invitam sa ne contactati pentru a putea stabili cu precizie care sunt dorintele dumneavoastra si conditiile in care le vom putea satisface.

Va invitam sa rasfoiti mai jos pozele din locatia noastra, stranse de-a lungul timpului de la evenimentele organizate. Fiecare dintre ele reprezinta un moment special la care suntem foarte incantati ca am luat parte.

 Pentru rezervari si informatii suplimentare legate de organizare botez in zona de Nord a Bucurestiului ( Pipera Baneasa), nu ezitati sa ne contactati la 0732600800 sau pe adresa de mail rezervari [at] thetable [d0t] ro